Rooftent 220XL

A partir de dia 1/01/2019 es presentaran novetats en els nostres productes.

Descripció

La tenda de sostre 220XL és la germana gran de la tenda 140CL. Amb una superfície per dormir de 220cm, és ideal per a quatre persones. Aquesta tenda de sostre de cotó de 400gr es caracteritza per dues escales i un ampli tendal sobre les dues entrades. Això permet obtenir una part coberta a l’entrada de la tenda, i proporciona privacitat i la possibilitat d’entrar sempre a la tenda seca i protegida. Gràcies a aquesta coberta entrada, la tenda pot estar oberta sense mullar-se.

 

A Dare To Be Different busquen un clima de vida òptim a les tendes de sostre. El sistema de doble sostre (la part superior de la coberta), crea una capa d’aïllament addicional a la part superior del sostre. Això manté una temperatura agradable en els dies calorosos. Durant les nits fredes, aquest aïllament addicional ajuda a evitar la pèrdua de calor. El sistema de doble sostre protegeix la tenda durant les pluges. Com a accessori tenim disponible un sostre de cotó per a una capa d’aïllament addicional a la botiga, i pot estar-se a la tenda si la plegues.

 

Una part important d’un clima agradable és la ventilació. La tenda pot ser ventilada de manera òptima per dues obertures de ventilació, dues finestres als costats i dues finestres oposades a l’entrada. Les finestres laterals i les entrades poden estar obertes durant les pluges gràcies als tendals que porten. Per evitar l’entrada d’insectes, les obertures de ventilació, les finestres i les portes estan equipades amb mosquiteres.

 

Per poder dormir bé, és important tenir un bon matalàs, per això les tendes tenen un matalàs de 6cm de gruix, el matalàs porta una funda desmuntable i que es pot rentar de 100% cotó. La tenda està equipada amb diversos compartiments d’emmagatzematge pràctics per posar telèfons, llanternes, etc.

 

La 220XL és la més gran de la gama, pesa 75kg. Tant el llenç com els pols són més pesats que la 140CS i 140CL. A causa d’aquest pes en combinació amb grans dimensions, aquesta tenda és especialment adequada per a vehicles i furgonetes tot terreny. Ens complau assessorar-los sobre el suport de sostre més adequat per a la col·locació de la tenda.

 

Accessoris disponibles:

– Paret Lliscant: 135,00 €

– Hamaca d’equipatge: 17,50 €

– Parets d’extensió 2m: 995,00 €

La tenda 220XL és la més gran que tenim

2.850,00 €

Especificacions:

 • Carpa i flytop (color): verd, marró o sorra;
 • Tenda (material): llenç de 400 g (35% cotó / 65% polièster) amb revestiment de PU, resistent a l’aigua fins a 2.500 mm, resistent al desgast i resistent als raigs UV;
 • Coberta superior (material): 420D 100% polièster Oxford amb revestiment de PU, impermeable fins a 2.500 mm, resistent al desgast i resistent als raigs UV;
 • Coberta de transport (color): gris;
 • Coberta de transport (material): PVC (1200D-680g), costures soldades a alta freqüència;
 • Matalàs: polièster de 240 cm x 220 cm x 6 cm (LxWxH) amb funda desmuntable i rentable de 100% cotó;
 • Placa inferior: placa sandvitx d’alumini encolat a alta pressió amb reforços addicionals;
 • Escala: 2x telescòpica d’alumini, estàndard de 2,3 m (2,6 m estan disponibles com a opció);
 • Dimensions en la coberta de transport: 230m x 125cm x 30cm (lxwxh);
 • Mida oberta: 225cm x 310cm x 126cm (lxwxh);
 • Pes: 75kg;