Política de devolucions web i comerç electrònic

El comprador disposa de catorze (14) dies naturals, des de la data de recepció de la comanda, per retornar-nos un producte amb el qual no estigui satisfet i recuperar l’import del mateix, quedant inclosos les despeses de lliurament, sempre que l’article no hagi estat usat ni presenti deterior en l’embalatge o composició de l’article subministrat.

Dins d’aquest termini, podrà retornar-nos aquest producte juntament amb la factura de compra.

Per a la seguretat del comprador, recomanem la utilització d’un servei d’enviament certificat o cobert per una assegurança que pot subscriure’s amb la companyia de transports, pel valor del producte.

La totalitat dels costos de devolució són a càrrec del comprador, tret que haguéssim enviat un producte per error o en cas que el producte estigués danyat o fos defectuós, en aquest cas les despeses corresponents a la devolució seran a càrrec de Cool Càmping Catalunya, S.L.; no obstant això, únicament l’usuari podrà retornar el producte emprant el mètode d’enviament indicat per Cool Càmping Catalunya, S.L.
L’import s’abonarà una vegada rebut en el nostre magatzem i verificat el seu estat, en el termini de catorze (14) dies, tal com dicta la normativa vigent.

Els productes que es retornin han d’arribar en el mateix estat en què es van enviar, amb tots els components del mateix, sense modificacions ni alteracions al seu embalatge original.