Gstove

Aquesta estufa està dissenyada per als que els agrada acampar, i al mateix temps volen les possibilitats de poder cuinar com tenen a casa. L’estufa té un forn integrat i està preparada per poder cuinar a la part superior. L’estufa està feta d’acer inoxidable i això fa que sigui robusta i de la millor qualitat possible. Les estufes Gstove són estufes universals que s’adapten a totes les tendes.

Forn de cuina

Aquesta estufa té un forn de cocció integrat que fa possible fer tot tipus d’aliments, igual com es faria a casa.

Porta:

A la porta hi ha l’entrada d’aire que té forma de plat giratori. Amb l’obertura total, el forn s’escalfa ràpidament. Proporciona una bona escalfor a la tenda i fins i tot amb les temperatures més baixes es mantindrà el foc al forn. La porta de la Gstove es pot treure i posar, d’aquesta manera aconsegueixes poder treure totes les sobres, ja sigui cendra o brases. I així es pot guardar l’estufa neta i sense problema.

Potes:

Al transportar l’estufa Gstove, les potes es doblen per ocupar menys espai i ajuden a mantenir estable durant el transport. Si es desitja més alçada a l’estufa, hi ha disponible unes potes de 30cm, que es poden reemplaçar fàcilment a les potes originals.

Tub:

Els tubs estàndard subministrats proporcionen una alçada de 237 cm. Els tubs es guarden a dins l’estufia per a què ocupi menys espai mentre es traslladen de lloc. A dins també trobareu un barret que distribueix el fum de manera uniforme a tots els costats i assegura que hi hagi més calor dins de la tenda quan el fum es crema. Podeu ajustar fàcilment l’altura de la xemeneia comprant tubs addicionals per cobrir l’alçada que es necessiti. També venem tubs doblats perquè es puguin utilitzar les estufes en qualsevol tenda.

Reixetes:

Dins del forn hi ha una reixeta que es pot treure si s’hi volen ficar trossos de fusta més grans. La reixeta garanteix que la fusta es cremi de manera eficient i no es formi grans trossos de carbó, perquè ho converteix en cendra i es pot treure fàcilment amb el raspador de cendra. La mida de profunditat del forn és de 23 cm.

Nanses:

Les nanses superiors es poden utilitzar com una petita base per assecar roba o com un lloc on deixar les olles. També ajuden a que el transport de l’estufa sigui més fàcil.

Les nanses es poden plegar de manera que queden una sobre l’altra i s’estalvia espai quan es vol guardar.

Rascador de cendra:

Amb la compra d’aquesta estufa també tindràs un raspador de cendra per netejar l’interior, i que es pot deixar a dins quan es vulgui guardar o transportar.

El rascador de cendra facilita la neteja sota de la reixa quan l’estufa està en ús, això fa que sempre es tingui una bona quantitat d’oxigen i manté l’efecte al màxim. Gstove AS només ofereix productes de qualitat dissenyats per Gstove AS. Les estufes i accessoris estan fabricats en acer inoxidable.

Preu: 299€ (impostos inclosos)