A partir de dia 1/01/2019 es presentaran novetats en els nostres productes.

Rooftent 180L

La tenda de sostre 180L és la nostra última incorporació i s’està construint en una edició limitada. Es pot veure a partir de gener de 2019 en fires comercials. La tenda 180L estarà disponible a partir de Març de 2019.

Aquesta tenda de sostre és única al món en termes de disseny i possibilitats d’expansió.

 

Les diferències:

  • – Combinació Sunset / coffee disponible a un esquema de color.
  • – Disseny de les finestres
  • – Opcions de ventilació
  • – Línia de sostre
  • – Entrada
  • – A causa del disseny personalitzat se’ns ha donat l’oportunitat de fer que l’annex sigui completament diferent de l’habitual.

 

La 180L és una tenda amb una mida de llit de 180 cm x 230 cm per a un màxim de tres adults. O una família amb nens petits.

El teixit de 300 grams torna a ser el nostre estàndard. La tenda del sostre està equipada simplement amb una escala i té un tendal molt ampli sobre l’entrada. Això permet comprimir un annex a l’entrada de la tenda. Aquest annex té un disseny completament nou i és enormement espaiós, té el seu propi disseny sensible pel que fa a les finestres i portes, l’annex ofereix, a més de privacitat, la possibilitat d’entrar sempre a la tenda seca i protegida. Gràcies a aquesta coberta entrada la tenda pot romandre oberta sense mullar-se.

A Dare To Be Different busquen un clima de vida òptim a les tendes de sostre. El sistema de doble sostre (la part superior de la coberta), crea una capa d’aïllament addicional a la part superior del sostre. Això manté una temperatura agradable en els dies calorosos. Durant les nits fredes, aquest aïllament addicional ajuda a evitar la pèrdua de calor. El sistema de doble sostre protegeix la tenda durant les pluges. Com a accessori tenim disponible un sostre de cotó per a una capa d’aïllament addicional a la tenda, i pot estar-se a la tenda si la plegues.

Una part important d’un clima agradable és la ventilació. La tenda pot ser ventilada de manera òptima per dues obertures de ventilació, dues finestres als costats i dues finestres oposades a l’entrada. A més la tenda 180CL també disposa de 2 lluernes al dormitori i 1 lluerna a l’entrada. Les finestres laterals i les entrades poden estar obertes durant les pluges gràcies als tendals que porten. Per evitar l’entrada d’insectes, les obertures de ventilació, les finestres i les portes estan equipades amb mosquiteres.

Té un matalàs de 6cm de gruix, el matalàs porta una funda desmuntable i que es pot rentar de 100% cotó. La tenda està equipada amb diversos compartiments d’emmagatzematge pràctics per posar telèfons, llanternes, etc.

La 180L és la versió Delux gràcies a les seves àmplies finestres i lluernes. El pes no es coneix exactament però sí que sabem que no superarà els 70kg. Les especificacions d’aquest producte encara no es coneixen amb exactitud.